31/1/15

Projecte: Un Mar de LLum. Escola l'Era de Dalt.Tona.


Una de les experiències més enriquidores com artista és poder transmetre la meva passió per la pintura als nens.


La creació d’una obra artística és a més d’un procés tècnic, una forma d’expressió d’emocions, una forma d’autoconeixement per el desenvolupament de la identitat.

En l’Escola de l'Era de Dalt, el dimecres passat, vaig tenir l’oportunitat de treballar amb els nens de tercer i quart en dues masterclass. L’Objectiu principal d’aquestes classes, era la introducció de la tècnica pictòrica, el tractament de la llum, l’expressió de la creativitat de forma individual.

Tot això ho vàrem fer a través de l’experimentació tant a nivell personal com amb tot el grup, donant forma a un quadre fet per a tots els estudiants.


M’agradaria donar les gràcies a tots els professors i als alumnes per haver-me donat la oportunitat de poder compartir amb ells la meva gran passió i haver disfrutat moltíssim de tota l’experiència.
Una de las experiencias más enriquecedoras como artista es poder transmitir mi pasión por la pintura a los niños.

La creación de una obra artística es además de un proceso técnico, una forma de expresión de emociones, una forma de autoconocimiento para el desarrollo de la identidad.

El miércoles pasado, en la Escuela de l'Era de Dalt,  tuve la oportunidad de trabajar con los niños  de tercero y cuarto en dos masterclass. El objetivo principal de estas clases era la introducción de la técnica pictórica, el tratamiento de la luz, la expresión de la creatividad de forma individual.

Todo esto lo hicimos a través de la experimentación tanto a nivel personal y con todo el grupo, dando forma a un cuadro hecho por todos los estudiantes.


Me gustaría dar las gracias a todos los profesores y a los alumnos por haberme dado la oportunidad de poder compartir con ellos mi gran pasión y haber disfrutado muchísimo de toda la experiencia.

5 comentarios:

Marc Peñarroya Casals dijo...

Quin gran plaer haver pogut compartir amb tu aquest projecte. És un treball que hem portat a terme amb molta il·lusió, esforç i entusiasme. El teu pas per l'escola L'Era de Dalt ha estat molt important per acostar-nos al món de la pintura. Ens has transmès la passió de l'artista en primera persona. Més enllà de la tècnica, la teva proximitat i qualitat humana ha fet que aquesta experiència sigui encara més gran.

Anónimo dijo...

La meva filla.ha tingut la.sort de poder realitzar aquest taller de pintura amb la Clara Gràcia. Va arribar a casa molt contenta i feliç de l'experiència viscuda. Gracies per dedicar el poc temps que tens als nostres fills.
(la mare d'una mema de 4t.)

Anónimo dijo...

Correccio: mare d'una "nena" de 4t.
Perdo per l'error. :b

Anónimo dijo...

La meva filla.ha tingut la.sort de poder realitzar aquest taller de pintura amb la Clara Gràcia. Va arribar a casa molt contenta i feliç de l'experiència viscuda. Gracies per dedicar el poc temps que tens als nostres fills.
(la mare d'una nena de 4t.)

Anónimo dijo...


A veces queremos volver a la infancia por el recuerdo de una sonrisa, un aroma, una sensación, un juego, un abrazo, una sonrisa.

Seguro que todo eso estaba en tus masterclass.

Endavant, sempre;)

Laia