31/1/15

Projecte: Un Mar de LLum. Escola l'Era de Dalt.Tona.


Una de les experiències més enriquidores com artista és poder transmetre la meva passió per la pintura als nens.


La creació d’una obra artística és a més d’un procés tècnic, una forma d’expressió d’emocions, una forma d’autoconeixement per el desenvolupament de la identitat.

En l’Escola de l'Era de Dalt, el dimecres passat, vaig tenir l’oportunitat de treballar amb els nens de tercer i quart en dues masterclass. L’Objectiu principal d’aquestes classes, era la introducció de la tècnica pictòrica, el tractament de la llum, l’expressió de la creativitat de forma individual.

Tot això ho vàrem fer a través de l’experimentació tant a nivell personal com amb tot el grup, donant forma a un quadre fet per a tots els estudiants.


M’agradaria donar les gràcies a tots els professors i als alumnes per haver-me donat la oportunitat de poder compartir amb ells la meva gran passió i haver disfrutat moltíssim de tota l’experiència.
Una de las experiencias más enriquecedoras como artista es poder transmitir mi pasión por la pintura a los niños.

La creación de una obra artística es además de un proceso técnico, una forma de expresión de emociones, una forma de autoconocimiento para el desarrollo de la identidad.

El miércoles pasado, en la Escuela de l'Era de Dalt,  tuve la oportunidad de trabajar con los niños  de tercero y cuarto en dos masterclass. El objetivo principal de estas clases era la introducción de la técnica pictórica, el tratamiento de la luz, la expresión de la creatividad de forma individual.

Todo esto lo hicimos a través de la experimentación tanto a nivel personal y con todo el grupo, dando forma a un cuadro hecho por todos los estudiantes.


Me gustaría dar las gracias a todos los profesores y a los alumnos por haberme dado la oportunidad de poder compartir con ellos mi gran pasión y haber disfrutado muchísimo de toda la experiencia.