2/5/17

Reemprenem aquest camí de nou, amb ganes retrobades

Reemprendre el camí a vegades no vol dir seguir per on anaves caminant. Molts cops reemprendre el camí vol dir anar camp a través, o pel  bell mig del bosc. A vegades expressar allò que un sent i allò que un és cobra mes importància que anar per un camí ja trillat. Perquè viure plenament és viure de veritat.



Les Passions

Al llarg de la meva vida, he tingut la oportunitat de gaudir de diferents passions. Passions innates en mi com la pintura, amb pinzells i colors des de ben petita, intentant treure el contrast dels arbres, dels paisatges, dels objectes que em rodejaven. O també l’estima per la natura i les seves plantes i medecines, tradició que vaig poder heretar de la meva mare, apassionada de la muntanya, i de la meva besàvia, gran coneixedora de fórmules i receptes naturals, anomenada, de forma molt ben trobada, la medicina de les herbes. Passió que vaig cultivar i madurar des dels inicis de la meva infància, buscant el llantem  o el romaní fins a l’actualitat, amb la meva professió com a Naturòpata.

També passions trobades més tard, d’una de les meves millors amigues i més grans enemigues: l’escriptura. Diuen que els amics els has de tenir a prop, però més a prop als enemics. Arrel de la meva dislèxia, vaig haver de fer un molt gran esforç  per a estimar l’escriptura tant com l’estimo ara, buscant com escrivien els meus companys, els meus pares, els grans escriptors... Una passió complicada que vaig voler evolucionar amb l’estudi de la Grafologia i la seva aplicació per ajudar a les persones a retrobar el seu camí i la seva identitat.

I altres passions no revelades, que em guardo per a mi i els meus. O passions que, espero, encara he de descobrir.

Aquestes passions han marcat la meva vida, m’han fet de guia, m’han portat a dedicar-me professionalment al que m’he dedicat i m’han definit tal com sóc. I, per això, vull emprendre de nou aquest Blog, amb ganes retrobades i amb canvis que crec que formen part indiscutible de mi i que he de plasmar aquí.

Gaudint des d'una nova vista