2/5/17

Les Passions

Al llarg de la meva vida, he tingut la oportunitat de gaudir de diferents passions. Passions innates en mi com la pintura, amb pinzells i colors des de ben petita, intentant treure el contrast dels arbres, dels paisatges, dels objectes que em rodejaven. O també l’estima per la natura i les seves plantes i medecines, tradició que vaig poder heretar de la meva mare, apassionada de la muntanya, i de la meva besàvia, gran coneixedora de fórmules i receptes naturals, anomenada, de forma molt ben trobada, la medicina de les herbes. Passió que vaig cultivar i madurar des dels inicis de la meva infància, buscant el llantem  o el romaní fins a l’actualitat, amb la meva professió com a Naturòpata.

També passions trobades més tard, d’una de les meves millors amigues i més grans enemigues: l’escriptura. Diuen que els amics els has de tenir a prop, però més a prop als enemics. Arrel de la meva dislèxia, vaig haver de fer un molt gran esforç  per a estimar l’escriptura tant com l’estimo ara, buscant com escrivien els meus companys, els meus pares, els grans escriptors... Una passió complicada que vaig voler evolucionar amb l’estudi de la Grafologia i la seva aplicació per ajudar a les persones a retrobar el seu camí i la seva identitat.

I altres passions no revelades, que em guardo per a mi i els meus. O passions que, espero, encara he de descobrir.

Aquestes passions han marcat la meva vida, m’han fet de guia, m’han portat a dedicar-me professionalment al que m’he dedicat i m’han definit tal com sóc. I, per això, vull emprendre de nou aquest Blog, amb ganes retrobades i amb canvis que crec que formen part indiscutible de mi i que he de plasmar aquí.

Gaudint des d'una nova vista

9 comentarios:

carmen zita dijo...

Sencillament preciós.
Definitivament, les paraules són les teves amigues.
I tots els canals d'expressió que fas servir els desenvolupes amb passió. Quin títol tan encertat, quin contingut tan intens.
De nou, l'enhorabona Clara!
Una abraçada:)
Carmen.

carmen zita dijo...

Definitivament, les paraules són les teves amigues. Les has triat amb encert i precisió, i de ben segur que també amb passió! De nou, l'enhorabona Clara!
Una abraçada:)
Carmen.

Imma Lopez dijo...

Precios Clara! Molt autèntic i sincer ❤️

Pep Fornós dijo...

I arriba un moment de claredat, en que deixes de mirar en termes d'amic i enemic, i comences a fluir com una déu imparable d'allò que has vingut a donar....i que sovint la gent anomena "talents". Comences a ser tant la tempesta com la calma, la pluja i el sol radiant. Comences a ser far.....perquè, per fi, hi veus clar.
Gràcies per ser-ne un dels nostres.

Anónimo dijo...

Clara! Quanta veritat! Els que et coneixem i estimem, sabem d'aquestes passions i de la meraveolla persona que hi ha al radere! Abraçada!

VÍCTOR C. dijo...

Ep "Anónimo" sóc jo, en Víctor...

Meri Notario dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Meri Notario dijo...

Quina maravella de passions, d estil, d escriptura, de pintura, d ànima... Gracies per emprendre de nou aquest bloc i compartir la bellesa de les teves paraules.

Montse San Agustín dijo...

Sabes que me encantan tus pinturas. ¡Son tan sugerentes y evocadoras!
Pero además, tengo que decirte que siempre me has inspirado a traspasar fronteras y tener fe en mi misma.
Por lo que además de ser una gran artista sensitiva, sabes también trabajar en los seres humanos para mejorar su alma.
Es lo que creo.
Un gran abrazo.